Hot Young Bloods

Hot Young Bloods

Műfaj: vígjáték, romantikus
Játékidő: 121 perc
Premier: 2014. január 23.

Ismertető: Gyakran mondják, hogy nem esett messze az alma a fájától. Így van ez ebben a filmben is, hiszen adott egy srác, Joong Gil, aki (akárcsak az apja) nagy nőcsábász. De olyannyira, hogy még a lányok osztályfényképén vezeti, hogy kik voltak már meg neki. Csak a probléma az, hogy Joong Gil elég egy beszari kölök, ereje nulla, és fél Gwang Sik-től, aki 2 másodperc alatt képes ellátni a baját. Egyszer csak egy lány érkezik Szöulből, aki természetesen a legszebb mind közül, így Joong Gil teljes erejével teper, hogy megszerezze, csakhogy ő ne adja egy könnyen magát. Hogy a történet ne legyen egyszerű, itt a kemény, belevaló csajszi is, Park Bo Young, aki, akárcsak Gwan Sik (ketten szövetségesek), képes se perc alatt elverni bárkit. S ez a lány halálosan szerelmes a mi szívtiprónkba, csakhogy ő kézzel lábbal menekül előle. Nem azért, mert nem szereti, hanem mert van egy kis családi háttér, ami borzasztóan belekavar a dolgokba.

Vélemény: Hát meg kell hagyni, jóra sikerült. Tele volt jobbnál jobb poénokkal, s akadt olyan rész is, ahol tényleg meg kellett állítanom a filmet, hogy rendesen kinevethessem magam. A két főszereplő egyszerűen nevetséges volt. Itt van az alig 158 centis babaarcú csajszi, aki a legkeményebb mind közül, s itt van még a kemény 20 centivel magasabb satnya pasas, aki egy ilyen kis törpilla háta mögé bújik. Rengeteget nevettem. Végre nem egy szokványos sztori. Először azt hittem, hogy a Szöuli lányról és Joong Gil-ról fog szólni, hogy a nem adom magam csajszi hogyan enged szépen lassan és hogyan lesz fülig szerelmes a srác.
Láttam már filmet kemény csajjal és kis beszari sráccal, de tényleg ez vitt mindent. Egyszóval a sztori érdekes volt, s annak különösen örültem, hogy a 2 főszereplő múltjára is szépen lassan fény derült, és Bo Young nem csak égből kapottan lett szerelmes belé, hanem igenis van oka. Mégis a sok jó dolog ellenére, a végét sikerült elbénázni (legalább is szerintem). Nekem az utolsó 15 perc túlságosan össze lett zsúfolva, hiszen a 2 óra szépen lassan és folyamatosan telt, aztán a végére egy csomó mindent benyomorítottak. Joong Gil tényleg nagyszerű férfi lesz a végére, viszont Bo Young írtó hülyén nézett ki azzal a hajjal és azzal az erős rúzzsal.

Szereplők: Lássuk csak őket külön külön.
Kim Young Kwang - Gwang Sik: Kemény fickó, aki 2 másodperc alatt elintéz akárkit, és aki a nőcsábász Joong Gil szívatását tűzte ki életcéljául. Nagyon kedvelem a színészt (jobban, mint Lee Jong Suk-ot) ezért hihetetlen örültem, amikor megláttam a borítóképen, hogy ő is szerepel benne. Meg kell hagyni, az se lett volna rossz sztori, ha a kemény csávó megpróbálja megszerezni a kemény csajszit. Pár tipikus, mégsem lett volna rossz. Karakterét nagyon megszerettem, hisz aranyos volt, mellette köcsög is, és ott van az a pimasz mosoly az arcán. Na szóval, nagyon szimpi, tényleg nagyon megkedveltem őt. A színész pedig egyre jobb és jobb, alig várom, hogy legközelebb is 'összefussak' vele egy teljesen más szerepben és filmben.
Lee Se Young - So Hee: Szöulból érkezik, így természetesen a figyelem központjába kerül. Az egyetlen színész, akivel először találkoztam ebben a filmben (főszereplők közül). Karakterét utáltam, bár szerintem mindenki. Amit bántam még, az az, hogy Joong Gil számára nem derült ki, hogy milyen is valójában. Erre nem fordítottak nagy figyelmet, oké, hogy nem megy el a randira, de akkor is már.
Lee Jong Suk - Joong Gil: Nyúlszívű pasi, aki imádja a nőket és imádja elcsábítani őket. Már-már betegesen nőcsábász. Jong Suk bár remekül alakított, mégis úgy érzem, doktornak volt a legmenőbb. Joon Gil karakterét persze nem bírtam, nagyon nem vagyok oda a nyámnyila, anyámasszony katonája pasikért. De azért nagyon élveztem. S meg kell hagyni, a csajozási módszerei nagyon menők. A hajstílusáról és annak igazítgatásáról már ne is beszéljek. Ari volt, ari ari.
Park Bo Young - Young Sook: Kemény csajszi apró mérete ellenére, aki titokban halálosan szerelmes a nyámnyila főszereplőnkbe. Ezzel a filmmel beigazolódott, hogy egy jó színésznő, hisz karakterei ég és föld távolságra állnak egymástól. Bár az tényleg nagyon vicces volt, hogy egy ilyen 158 centi magas csajszi pattog a nagyoknak. Remélem sok szerepben találkozok még vele.

Történet: 8/10
Színészek: 8/10
Karakterek: 8/10

 

8 megjegyzés:

 1. Lenne egy kérdésem, van ennek a filmnek magyar fordítása és ha igen hol találom: A választ előre is köszönöm!! LJS nagy kedvencem!!

  VálaszTörlés
 2. Itt van : http://www.azsiafilm.hu/magyar-feliratok/viewdownload/1/1025

  VálaszTörlés
 3. Örülök, hogy ennyire tetszett neked ez a film, Evolett, és köszönöm, hogy megadtad ququcsnak a magyar felirat elérhetőségét.
  Azóta készítettem egy másik időzítést is az AT-n levő videóhoz: http://www.azsiafilm.hu/magyar-feliratok/viewdownload/1-magyar-feliratok/1059-hot-young-bloods

  Etelka13 oldaláról is letölthetők egyébként a mozifilm fordításaim: http://users.atw.hu/etelkad/Biri.html
  Az utóbbi időben pedig az AT-re is feltöltöm a videók mellé a feliratokat.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaj, hogy te csináltad a feliratot? Nagyon köszönöm, mindenki nevében is :) Mégis csak jobb anyanyelven nézni egy sorozatot :D
   Köszi az oldalt, szétnézek rajta!

   Törlés
 4. Online magyar felirat nincs hozzá? :/

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Fentebb a kommentekben meg van adva a link, ahonnan le tudod tölteni! :)

   Törlés
 5. Szia letöltöttem a feliratot,de a videót nem találom esetleg tudsz adni egy linket,hol tudom letölteni vagy megnézni feliratosan? Előre is köszönöm.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Sajnos a filmeket nem nagyon rakják fel magyar felirattal.
   Én mindent avistazról töltök, ez egy torrent oldal, ami sajnos meghívóköteles, de szinte minden fent van rajta.

   Törlés