Producer

Producer

Műfaj: romantikus, dráma
Részek száma: 12
Dátum: 2015
Csatorna: KBS2

Ismertető: A történet 4 ember körül forog. Ra Joon Mo - főproducer a KBS-nél, azonban élete nem épp úgy megy, ahogyan ő akarja. Szakít barátnőjével, ráadásul a műsorát is törölni fogják. Tak Ye Jin - szintén a KBS-nél dolgozik, s nem mellesleg Joon Mo gyerekkori legjobb barátja, valamint egy oldalú szerelemmel szenved. Baek Seung Chan - aki gyakornokként kezd el dolgozni a KBS-nél, ahelyett, hogy jogi pályán dolgozna (szerelme miatt jön ide dolgozni). S végül Cindy, avagy a nemzet tündére, aki a leghíresebb énekesnő, azonban kezd elege lenni.

Vélemény: Szerintem én vagyok az, aki a leginkább várta ezt a sorozatot, hisz mindenki tudja, hogy Kim Soo Hyun kedvencem, így egyértelmű, hogy alig bírtam nyugton maradni. Őszintén, az első 3 rész borzasztó volt. Egyedi az tény, de nagyon unalmas, alig bírtam meggyőzni magam, hogy abba ne hagyjam. Kicsit olyan volt, amikor várja az ember, hogy történjen valami, aztán elmegy majdnem 2 óra, és még mindig nem történt semmi.
Arról ne is beszéljek, hogy az első részekben semmi más nem történt, csak a SooHyun-t bántották, így kicsit a kedvem is elment az egésztől. Aztán láss csodát: a 4.résztől beindul a sztori, egyre jobb és jobb lesz, egyre többet mosolyogtam és még pár könnycsepp is elgördült. Hétről hétre vártam az új részeket. De nem azért, mert annyira izgalmas volt, vagy lebilincselő. Hanem mert egyszerűen jól esett nézni, mi történik velük részről részre.
Szép lassan a szívemhez nőtt az összes karakter, s mindenkinek szurkoltam a boldogságáért. Nagyon érdekes volt, ahogyan a 4 főhős életének egy-egy zavaros szakaszát megismerhettük. Szép volt, tanulságokkal teli, valami, aminek értelme is van. Legyen az szó akár szerelemről, akár családról akár barátokról, a Producer című sorozat minden témában megdobott minket egy kis bölcsességgel és egy két csodaszép rövid sztorival. Hihetetlen érdekes volt, már csak azért is, mert egyedüli sorozat, ami az érzésekre és a kapcsolatokra figyel fel.
Érdekes volt végignézni az összes karakter életét, ahogyan mélypontra kerülnek és onnan, minden erejüket belevetve küzdik fel magukat. Egyedül ami picit zavart, azok a szerelmi szálak. Őszintén szerintem úgy lett volna a legszebb, ha Seung Chan kezdettől fogva Cindybe lett volna szerelmes, a másik két szereplő pedig egymásba, mert így bonyolítottak egyet a szerelmi szállal is, ami véleményem szerint teljesen felesleges volt.
Mi volt még jó? Poénok ezerrel. Volt egy-kettő, amin nagyon sokat nevettem, főleg Seung Chan-on. Amikor úgy viselkedett, mint egy rossz gyerek, egyszerűen nem tudtam abbahagyni a nevetést. Voltak benne megható jelenetek is, nem tudom hányszor, de minimum kétszer meg is könnyeztem. S nem mellesleg rengeteg beugró színész volt, akiknek nagyon tudtam örülni, főleg Park Bo Gum-nak és Lee Seung Gi-nek. Bár kezdetben úgy tűnt, hogy a színészekre tesznek fel abszolút mindent, a végén mégis bizonyított a sorozat.
Szóval összefoglalva, az első három részt ki kell bírni, a többi meg nagyon élvezhető. Nem kell hű meg ha nagy sztorira számítani, de ha el akarunk egy picit gondolkodni az életünkön, ha épp mélyponton vagyunk, és egy kis segítségre van szükségünk, akkor mindenképp érdemes megnézni, no meg amúgy is. Nem többször nézős kategória, de egyszer tényleg érdemes megnézni, no meg, Kim Soo Hyun ismét remek karaktert választott magának.

Zene: Annyi OST volt benne, hogy nekem már utánakeresni se volt kedvem. Kicsit hiányzott nekem, hogy egy, gyönyörű számot nyomassanak végig, no de ez van.

Szereplők: Lássuk 4 főhősünket külön külön.
Cha Tae Hyun - Ra Joon Mo: Kicsit fura pasi, a személyisége elég összetett, de annyi szent, hogy a száján és a szívén különböző dolgok vannak. Kezdetben ő állt a legtávolabb tőlem, kicsit szemétnek tartottam, aztán a sorozat legvégére kiderült, hogy ő a legrendesebb mind közül. Bár a logikáját a szerelemről egyáltalán nem értettem meg, nekem kicsit túlbonyolított volt, nem is tetszett. A lényeg az, hogy maga a karakter jó volt, okozott kellemes és vicces perceket is, megkedveltem. A színészt úgyszintén, mivel első sorim volt tőle, ezért igazán megítélni nem tudom, de a lényeg, hogy nagyon bírtam.
Kong Hyo Jin - Tak Ye Jin: Ő volt az, akit a legvégére sem sikerült igazán megkedvelnem, pedig Hyo Jin nagyon jó színésznő. Annak ellenére, hogy folyamatosan azt mondogatták neki, hogy ő milyen gyenge, csak kívülről tűnik keménynek, úgy vélem, szerintem egyáltalán nem volt gyenge. Inkább kicsit flúgos, de semmiképp sem gyenge. Volt ott pár rendes dolog tőle (főleg a végén Cindyvel kapcsolatban), nekem mégsem sikerült igazán megkedvelnem őt. Ráadásul az, hogy egész végig játszotta a hülyét (mert hogy ő jól tud mindenkit megítélni, közbe mégsem) szerintem inkább idegesítő volt, mintsem vicces.
Kim Soo Hyun - Baek Seung Chan: Aranyos, vicces, s nem mellesleg gyerekes, aki titokban elkövet egy-egy csíntevést rezzenéstelen arccal. Próbálok nem szubjektíven érvelni (hisz KimSooHyun kedvencem), de őszintén, tőle láthattuk a legnagyobb színészi alakítást az egész sorozatban. Teljesen meghazudtolva eddigi karaktereit lenyűgöző munkát végzett. Tehát igen, SooHyun csodálatos, mint mindig. Baek Seung Chant is nagyon bírtam, sokat nevettem rajta, no meg sajnáltam is. Érdekes volt végignézni, hogyan illeszkedik be egy újonc, hogyan rendezi az életét. Bár remek volt itt a SooHyun, de én sokkal jobban örültem volna, ha inkább a vámpíros vagy az orvosos sorozatot vállalja el.
IU - Cindy: Beképzelt csajszi, aki mindig keménynek és menőnek mutatja magát, közben ő a leggyengébb mindenki közül. Ahogy haladunk előre a sorozatban, szép lassan feloldódik, és megtudjuk, hogy egy rendes lány ő, aki nem mellesleg nagyon magányos is. Cindy karakterét én nagyon megkedveltem, szerintem nagyon édes volt, hogy ő szeretett bele az 'esernyős srácba' és nem fordítva (annak ellenére, hogy híresség). Bár jobban örültem volna, ha szerelme viszonzásra talál, de mint mondtam a szerelmi szálak borzalmasak voltak, szóval sajnos így jártunk. IU remek munkát végzett, ez volt a második szerep, amit láttam.

Történet: 7/10
Zene: 7/10
Színészek: 8/10
Karakterek: 8/10

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése