Where Stars Land

Where Stars Land ~ Fox Bride Star

Műfaj: romantikus, melodráma
Részek száma: 32 (egy rész fél órás)
Dátum: 2018
Csatorna: SBS

Ismertető: Történetünk főhősnője az Incheon Nemzetközi reptéren dolgozik. Kedves, aranyos és élettel teli nő, azonban egyik osztály sem kedveli őt, időzített bombaként beszélnek róla, úgyanis sokszor az igazságérzete felszínre kerül és előbb cselekszik, mint gondolkodik. Sorozatunk elején is éppen egy új osztályra kerül, ahol eldönti, hogy mindent jól fog csinálni és elnyeri a felettesei elismeréseit. A csapat vezetője egy fiatal férfit, Lee Soo Yeon-t választja a lány mentorának. A lány először nem szimpatizál a fiúval, mert túlságosan csendes, távolságtartó és magánakvaló, arról nem is beszélve, hogy mindent túl jól csinál, azonban ahogy egyre több időt tölt vele rájön, hogy valami titkot rejteget a férfi. Azonban ahogy próbál rájönni a titkára, úgy kerül egyre közelebb és közelebb hozzá.

Vélemény: Azzal szeretném indítani a bejegyzésemet, hogy képzeljétek, Hyun Bin illetve Park Bo Gum is esélyes volt a főhős szerepére, a főhősnő pedig Suzy illetve Park Shin Hye is lehetett volna. És tudjátok, ha más színészek lettek volna a főszereplők (Park Bo Gum-nak még örültem volna, de a két színésznő totálisan katasztrofális lett volna erre a szerepre), akkor nem is lett volna ilyen gyönyörű. Ezzel azt akarom mondani, hogy a két színész tökéletes választás volt, ennél jobb színészeket akarva sem tudtak volna válszatni, komolyan mondom.
Nem is tudom, hol kezdjem. Maga a cselekmény kevésbé volt izgalmas és fordulatokkal teli. Inkább egy lassan legördülő történetet láthattunk, ahol sokkal inkább a karaktereken és azok érzésein van a hangsúly. Tudjátok, hogy én nagyon szeretem a melodrámát, ha van értelme drámázni. Hát itt volt értelme, de mégsem dramatizálták túl a dolgokat. Éppen annyit kaptunk belőle, amennyit még elbírt a történet, de több dráma volt benne, mint egy normális (persze nem feleslegesen dramatizált) sorozatban. És ez pontosan így volt a legtökéletesebb.
A két főhős között lévő szerelmi szál (és kémia wow) bitang szép volt. Azért egyrészt, mert szép lassan szeretnek egymásba (nem az van, hogy a harmadik részben már élnek halnak egymásért) és miután tisztában is vannak azzal, hogy szerelmesek, mégis vannak aggályaik. Annyira szép volt, ahogyan szép lassan kerülnek közel egymáshoz. Azok a szép apró kis romantikus jelenetek, azok az egyre növekvő érzések. Ahogyan tényleg felcseperedik az a kicsike kis vonzalom közöttük ami már az első találkozásukkor ott volt közöttük.
De ne is csak a főhősökről áradozzak itten. Első sorozat volt szerintem, ahol a második párosunkat is pont annyira kedveltem, mint a főhős párost. Volt már olyan, hogy a mellékpáros szerelmi történetét sokkal jobban kedveltem, olyan is volt, hogy a főhősé elnyomta a melléket, de itt, a mellékszál is annyira szép és cuki volt, hogy nem tudom elmondani. Dae Ki és Young Joo olyan cukik és édesek voltak együtt, hogy nem győztem velük betelni. Még egy ilyen írtó cuki, vicces és halálian ari párost keresve sem lehetett volna találni, de tényleg.
És akkor ott volt In Woo karaktere is, aki szintén nagyon megnyert engem és folyton fenntartotta a figyelmemet. Ez volt a legjobb a sorozatban. Nem volt olyan, hogy vártam, mikor kerülnek a főhősök képernyőre, vagy mikor kerül a másik kis cuki páros a képernyőre. Akárki volt éppen előttünk, annak örültem és élveztem nézni, mert mindenkit nagyon megkedveltem a sorozat alatt. És tényleg ez volt az a sorozatban, ami a legtöbbet dobott rajta. Akárki is volt éppen a 'főhős' azt imádtam nézni és szurkoltam neki, kicsikét sem untam.
A dramatizálás szerintem teljesen jogos és szomorú volt a sorozatban. Bár így külső szemlélőként teljesen bolondnak hihetjük főhősünket, de ha kicsit belegondolunk abba, hogyan élt és mennyi mindenttől lett megfosztva, szerintem meg lehet érteni őt. Ettől függetlenül a befejezés szerintem gyönyörűségesre sikeredett. Én nem egyszer könnyeztem meg a sorozat alatt. Az a sok érzelem amit kaphattunk a 16 rész alatt szerintem túl sok volt, amit el lehetett volna viselni száraz szemmel. Szóóóval zsepit készítsetek ki a sorihoz!
Összességében azt kell, hogy mondjam, borzasztóan örültem, hogy a két színész kapta meg végül a főhős szerepét, más színészt el sem tudtam volna képzelni. A sorozat gyönyörűséges, mindenképp muszáj megnéznetek egyszer (magyar felirat is van rá szóval juhuu) mert ez olyan, amit látni kell. Kérlek ne egy izgalommal és akcióval teli történetre számítsatok, hanem valami szépre, szomorúra, valami olyanra, ami mélyen elgondolkodtatja a nézőt, sok-sok dologról. Töltsétek le, nézzétek meg. Remélem nektek is sok kellemes percet fog adni.

Zene: Amit nagyon sajnálok, hogy egyik szám sem tetszett meg annyira, hogy tudjátok, éjjel-nappal azt hallgatom. Ezt annyira, de annyira sajnálom, mert úgy imádom ha az ilyen nagyon jó sorikhoz vannak ilyen hidegkirázóóós zenék. De ettől függetlenül a sorozathoz készült számok szépek, több telón is maradt, a sorozatban is szépen mutattak, de egy nagyon extravagáns szép szám azért hiányzott nekem. Ime a zenék: Jeong Sewoon 'Told You So', Yoo Yeonjung 'Stay With You', 1415 'Nothing To Worry', Jung Joonil 'Gravity of Love' és O.When 'Mystic World'.

Szereplők: Na és akkor lássuk főhőseinket a szokásos módon: külön - külön.
Lee Je Hoon - Lee Soo Yeon: Csendes férfi, akinek az egyetlen kívánsága az, hogy normális életet élhessen. Ez minden vágya. Isteneeeem. Emberek, az amit a karakter érzett, annyira, de annyira átjött a soroztban, hogy azt elmondani sem tudom. Annyira, de annyira, de annyira borzasztóan sajnáltam őt, és tejóég mennyire szerettem volna, hogy egy normális élete legyen, amire annyira nagyon vágyik. Megérdemelte, nagyon is. Sok szomorú háttérrel rendelkező főhőst láttam már, és tudjátok jól, hogy mindet nagyon megszerettem és sajnáltam a sorozat végére, de valahogy ő még annál is jobban közelebb nőtt a szívemhez. Nem tudom elmondani, hogy miért. Je Hoon-ra még tavaly, a Tomorrow With You c. drámában figyeltem fel, már ott oda voltam érte, de ez után a szerep után kénytelen leszek az összes sorozatát megnézni, mert ez a pali, ez kérem szépen hihetetlen. Alig várom, hogy a jövőben egy tonna sorija legyen.
Chae Soo Bin - Han Yeo Reum: Kedves, élettel teli lány, aki bár sokszor elront sokmindent, mégsem adja fel. Yeo Reum karaktere néha olyan volt, hogy ajj te lány, de ettől függetlenül nagyon megszerettem őt. Sok dolog miatt is. Ami a legjobban tetszett, hogy nem játszadozott mind a két férfi érzéseivel (könyörgöm pár főhősnő tanulhatna tőle). Mikor látta, hogy a másik srác közeledik felé, egyértelműen közölte vele, hogy ő nem akar többet. Nem mondogatta magának, hogy áh ő csak a haverom stb. Pontot tett az ügy végére mielőtt az elkezdődhetett volna. A másik ami nagyon tetszett, hogy amikor megtudta a férfi titkát, bár félt és megijedt, de egyből arra gondolt, hogy milyen nehéz lehetett elmondani, milyen nehéz lehetett erről beszélni. Előbb a férfit, aztán féltette csak magát. Szerintem ez nagyon, de nagyon szép volt a részéről. Soo Bin főszerepeinek nagyon örülök (tudjátok, mindet láttam), nagyon örülök, hogy tavaly óta vannak főszerepei. Kevés színésznő van, akit kedvelek, de őt nagyon.
Lee Dong Gun - Seo In Woo: Róla azért szeretnék beszélni, mert engem nagyon megérintett a karaktere. SPOILER: én amúgy végig éreztem, hogy azért ennyire elutasító és szemét a fiúval, mert félti őt, de mikor ez ki is derült, az annyira nagyon meghatott engem, hogy wow. Szerintem gyönyörűséges volt az, ahogyan inkább azt választotta, hogy megvesse és utálja őt, mintsem, hogy bajba kerüljön. SPOILER VÉGE. Lee Dong Gun A Queen For Seven Days c. soriban lévő szerepe után hatalmas kedvencem lett, s én személy szerint alig várom, hogy főszerepe is legyen (tudom hogy van pár régebbi, azokat tuti meg fogom nézni). Nagyon szeretem őt. S utolsó sor gyanánt még megemlíteném Kim Kyung Nam-ot is. Idén ment a Come and Hug Me című sori, ahol a legeslegjobb volt, imádtam őt, és annyira jó volt látni őt ilyen nagyon cuki szerepben is. Nagyon várom már, hogy főszerepe legyen.

"Szeressük egymás.
Ma.
Most."
Lee Je Hoon

"Tényleg jó leszek így neked?"
Lee Je Hoon

"Álmomban minden reggel melletted ébredek fel."
Lee Je Hoon

Történet: 9/10
Zene: 8/10
Színészek: 10/10
Karakterek: 10/10

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése