Deranged

Deranged

Műfaj: katasztrófafilm
Játékidő: 109 perc
Premier: 2012. július 05.

Ismertető: Jae Hyuk éli a mindennapi hétköznapjait, s nagyon elege van már mindenből, de legfőképp abból, hogy a régebbinél szegényebben élnek. Egy nap azonban egy rovarparazita gazdatestként nem tücsköt vagy sáskát, hanem embert használ. Ez a parazita ha eléggé kifejlődött hatást gyakorol a gazdatest agyára, hogy az ugorjon a vízbe, hogy sikeresen elhagyja és lerakja a petéit. Így kezdődnek a váratlan halálok melyből hamarosan nemzeti katasztrófa lesz. Jae Hyuk két gyermekét és feleségét is megfertőzi ez a parazita, így őket elkülönítik. Apjuk pedig mindent megtesz, hogy megmentse őket, még haláluk előtt. Azonban kiderül, hogy a nagy gyógyszerkereskedőknek köze van az egészhez.

Vélemény: Ha röviden le akarnánk írni az ismertetőt, akkor annyit kéne mondani, hogy egy apa őrült hajszája a családjáért. Érdekes volt a film, már csak azért is, mert a katasztrófa filmeket nagyon szeretem. Bár, hogy őszinte legyek, nekem a The Flu sokkal jobban tetszett, de ez sem volt rossz. Érdekes volt, s végig szurkoltam nekik, hogy túléljék. Az apa karakterét viszont az elején nagyon utáltam.
Annyira semmilyen volt, ráadásul még pesszimista is csak úgy élt a semmibe. Aztán mikor láttam, hogy mennyit küzd a családjáért tényleg nagyon megkedveltem őt. Nem is igazán tudok mást mondani a filmről, kikapcsolódásnak jó volt, de annyira nagyon nem tetszett. Aki szereti a katasztrófafilmeket annak talán érdemes megnéznie, de amúgy szerintem tényleg nem nagy szám az egész film.

Történet: 6/10
Színészek: 6/10
Karakterek: 6/10

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése