The Universe's Star

The Universe's Star ~ Star of The Universe

Műfaj: romantikus, fantasztikus
Részek száma: 6 (ezek fél órásak)
Dátum: 2017
Csatorna: MBC

Ismertető: Főhősnőnk Byul Yi (nevének jelentése: csillag), aki fiatal korában meghal, s kaszásként fogja folytatni útját. Feladata, hogy lelkeket vigyen át a túlvilágra. Semmire sem emlékszik életéből, kivéve kedvenc énekesét, Woo Joo-t (nevének jelentése: univerzum), akiért még halála után is nagyon rajong. Woo Joo élete azonban nincs a toppon: a legutóbbi albuma a vártnál kevesebb hírnevet hozott, rajongóinak száma csak csökken, úgy érzi elege van az életéből is. Byul Yi elhatározza, hogy megmenti kedvenc énekesét a haláltól, s így megadatik neki a kivételes lehetőség, hogy visszatérjen az élők közé, azonban hét bakancslistás pontjának nem szabad teljesülnie, hisz akkor eltűnik. A két fiatal természetesen egymásba szeret, méghozzá nagyon mélyen és elválaszthatatlanul.

Vélemény: Mostanában nagyon sok olyan soriba kezdek bele, amit eredetileg nem terveztem megnézni, ezzel is így voltam. Mivel nem vagyok Exo fan, ezért nem igazán fogott meg semmi a sorozat kapcsán (kivéve a borító képet, ami nagyon szépre sikeredett). De az instán az egekig dicsérték a sorit, szóval végül a kíváncsiságom győzött és megnéztem. Hát nem is tudom, hogy mit mondhatnék. Az egyik fele a sorozatnak egyszerűen hihetetlen aranyos, meglepően drámai, imádnivaló volt, a másik meg olyan, amikor csak nézünk a képernyőre és kaparjuk a fejünket, hogy ezt most miért. Miért? Na és akkor lássuk csak ezeket a dolgokat.
Ami nagyon nem tetszett: egyrészt maga a szerelem a két főhős között. A lány betegesen rajong a srácért, aki egyszerűen csak beleszeret. Kicsit olyan erőltetett volt, a fordulatok nevetségesre sikeredettek, túlságosan erőltetett volt az egész. Sajnos. A két főhős karaktere pedig eléggé fura, de most őszintén. A lány totál bele volt zúgva a srácba, de nem is ismerte, egyszerűen csak abba volt szerelmes amit látott belőle. A srác meg... hát nem tudom. És mivel ez egy nagyon romantikus sori akart lenni, ezért szerintem ez sokat buktatott a dolgon. Sajnálom, hogy ez lett belőle, mert egy nagyon szép kis sorit is össze lehetett volna hozni.
Hisz valahogy a környezet, amit megteremtettek a csillagokkal meg az univerzummal, az az aranyos kis szám szintén ezekről a dolgokról, valahogy olyan meghitté tette az egészet, hogy teljesen beleéltem magam. A hely, ahol a lány lakott, az is nagyon megnyerte a tetszésemet. Valahogy olyan szerethető volt az egész a romantikát meg a két főhőst kivéve (pont a legfontosabbak). A sorozat vége viszont szerintem meglepően jóra sikeredett. Őszintén számítottam rá, hogy szomi lesz meg minden, de hát én végigbőgtem, pedig annyira nem vagyok sírós. Lehet csak pont ilyen passzban voltam. xD
Gyönyörű volt a befejezés, nagyon imádnivalóan szép, megható, drámai és csodálatos. A befejezés miatt maradt meg bennem jó érzésekkel ez a sorozat. A két főhősről nem fogok külön írni, mert szerintem nem érdemes. Igazából egyik sem nyerte el a tetszésemet, pedig nagyon örültem volna neki, ha megszeretem a karaktereket. A srác fura volt, a lány még annál is furább szorozva pár százszor. Egyik szemem sír a másik nevet, de tényleg. Mindenesetre kicsit meghatódtam meg kicsit csalódtam is a sorozatban egyszerre. Szerintem nézzétek meg ti is, és mondjátok el, hogy nektek hogyan tetszett, melyik fele volt a domináns nálatok. 

Történet: 7/10
Zene: 8/10
Színészek: 6/10
Karakterek: 5/10

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése