Divorce Lawyer in Love

Divorce Lawyer in Love

Műfaj: romantikus, vígjáték
Részek száma: 18
Dátum: 2015
Csatorna: SBS

Ismertető: Go Cheok Hee válóperes ügyvédként dolgozik, mindent megtesz a siker érdekében (ezért nem is nagyon kedvelik), s nem igazán hisz a házasság fontosságában. Beosztottjai nem szeretik őt, ugyanis keményen megdolgoztatja őket, néha pedig megaláztatásból is kapnak egy keveset. Egyetlen beosztottja, So Jung Woo meri néha kifejteni nézeteltéréseit, emiatt sok konfliktus van kettejük között. Egy kényes eset miatt azonban Cheok Hee engedélyét bevonják. 3 év után tér vissza irodavezetőként, s történetesen Jung Woo beosztottja lesz, aki kezdetben mindent megpróbál, hogy eltüntesse a nőt, de később a dolgok rendje és módja szerint szerelem szövődik a két ellenség között. 

Vélemény: Régóta a gépemen van ez a sorozat, nem nagyon akarództam elkezdeni. A sztori annyira nem tetszett, a főhősnőt nem ismertem a főhős színészt pedig eddig csak egyszer láttam. Aztán most valami romantikushoz volt kedvem, szóval hirtelen felindulásból bekapcsoltam. Meglepődtem. Bár a főhősnő viselkedésétől a falat kapartam és a szemem forgattam, a sztori érdekesen indít, kapunk elvarratlan szálakat a múltból, érdekes eseteket, s főképp egy lelkileg sérült főhőst, aki esküdt ellensége a főhősnőnek.
Nagyon tetszett. Egészen addig míg egymásba nem szerettek. A romantika alapja egyértelműen az volt, hogy mennyire utálják egymást a főhősök, ez pedig, bár nem volt egyedi, mégis nagyon aranyos. Szerettem végignézni, ahogyan szép lassan elkezdenek aggódni egymásért, ahogyan kezdetben piszkálják egymást. Ez egészen addig volt szép és jó, míg össze nem jöttek. Utána megkaptuk a tipikus se veled, se nélküled részeket (ami persze részben indokolt, de a végére túlzás volt) majd a főhősnő tétovázását.
Aztán természetesen mégis egymást választják, és összejönnek. 18 rész sok volt ennek a sztorinak. Nagyon tetszett az eleje, de a végére valahogy kihalt nekem, már vártam, hogy mikor érek a végére. Ráadásul a főhősnőt hiába próbáltam megkedvelni, mikor kicsit úgy éreztem, hogy szimpatizálok vele, csinált vagy mondott valami olyasmit, ami miatt megint megutáltam. Ami viszont nagyon tetszett az Han Mi Ri színésznő története tetszett. Baromi jó és érdekes volt, ahogyan kiderült 18 részen keresztül, hogy ki is volt a hunyó.
A 4 főhős karaktertől nem nagyon voltam elájulva viszont. Kicsit olyan semmilyenek voltak, talán a főhős volt az egyedüli, aki miatt végignéztem. A sorozat legvége is nagyon sablonos volt, kicsit unalmas is, nem lett volna rossz valami olyan befejezést kreálni, ami kicsit feldobja az utolsó unalmas részeket. Összességében nekem az elején nagyon tetszett, a végére kicsikét kihalt a sztori, de a sok elgondolkodtató és izgis sorozat között, nyári kikapcsolódásként megállja a helyét, szóval mindenkinek jó szórakozást hozzá! 

Zene: A daloktól annyira nem voltam elájulva, bár sok ost született a sorozathoz, így szerencsére akadt közte pár jó is. Ami a leginkább jó volt: Epitone Project száma, Urban Zakapa 'Shall We Love Again' és Sesam & Cotton Candy 'Tom and Jerry'.

Szereplők: No és akkor lássuk csak történetünk főhőseit sorjában.
Cho Yeo Jeong - Go Cheok Hee: Egy ambiciózus nő, aki mindent bevet a siker érdekében, emiatt nem sok ember kedveli őt. Őszintén a sorozat elején utáltam ezt a nőt, annak ellenére, hogy ügyvéd, elég hülye volt, gyors következtetéseket vont le alaptalanul, ráadásul megszégyenítette beosztottját. Nagyon nem kedvelem az ilyen beképzelt embereket. Aztán miután koppan egyet valamennyire javul a természete, de nem túlságosan. Néha, mondom néha elég rendes volt, bár én alapjáraton nem is értettem mire fel volt olyan nagyon beképzelt. Pont amiatt ami történt az anyjával egy kedves és rendes ügyvédnek kellett volna lennie. Nem értem. Akármennyire próbáltam, nem sikerült őt megkedvelnem, pedig tényleg próbálkoztam. A színésznővel először találkoztam, engem itt annyira nagyon nem hengerelt le, na de majd talán legközelebb.
Yeon Woo Jin - So Jung Woo: Ügyvéd akart lenni, de egy baleset miatt nem sikerült letennie a vizsgát, és sok évet vesz igénybe, mire sikerül rászánnia magát. Annak ellenére, hogy válóperes ügyvéd lesz, sokkal inkább azon van, hogy kibékítse ügyfeleit, megpróbáljon mindent, hogy azok ne váljanak el. So Jung Woo ellentéte volt a főhősnőnek, ezért is kedveltem őt. Egy rendes és kedves fickó volt, aki valami megmagyarázhatatlan oknál fogva beleszeret a főhősnőbe majd mindent megtesz érte. Én sem a főhősnőt, sem a második főhősnőt nem kedveltem, szóval nem lett volna nagy probléma, ha egyáltalán nem jön össze senkivel a sorozat folyamán, de ez természetesen lehetetlen volt, mivel egy romantikus sorozatról van szó. A színészt most láttam másodjára főhősként, de én nagyon, nagyon megkedveltem őt itt, no de főleg a mosolyát.

Történet: 7/10
Zene: 7/10
Színészek: 7/10
Karakterek: 5/10

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése