Rockin' on Heaven's Door

Rockin' on Heaven's Door

Műfaj: zenés, dráma
Játékidő: 99 perc
Premier: 2013. május 30.

Ismertető: Choong Ui egy nagyon híres sztár, akit mindenki imád, s az egész világ nyomon követi életét. Egyik este azonban összeverekedik valakivel egy buliban, így szociális munkával kell ledolgoznia tettét. Szerencsétlenségére egy hihetetlen messzi helyre küldik ki, ahol egy kórházban kell segítenie. Ez azonban eltér a szokásos kórházaktól, ők mind olyanok, mint egy nagy család. S itt nem a halálra készülnek fel, hanem a búcsúzkodásra. Choong Ui alig bírja elviselni az ittlétet, egyszerűen nem tud hozzászokni. Azonban, mint kiderül van itt egy érdekes kis banda akik meg akarnak nyerni egy versenyt, hogy a pénzt a kórháznak adják, s hogy annak ne kelljen bezárnia. Choong Ui nehezen, de segít nekik, azonban álmában sem gondolta volna, hogy teljesen megváltozik majd.

Vélemény: Filmen még nem sírtam ennyit, mint itt. Valahol a felénél elkezdtem bőgni, és a legvégéig alig bírtam abbahagyni. Egyszerűen hihetetlen, hogy a koraiak mennyire meg tudják hatni az embert. Csodaszép volt, s akadt olyan jelenet is, ahol egyszerre sírtam és nevettem. Nem volt nagy szám a film, nem szólt valami hihetetlen izgalmas dologról, mégis annyira szép és annyira megható volt, hogy egyszerűen nem lehet nem imádni. Az, ahogyan bemutatják, hogy mit érez az ember halála előtt, egyszerűen hihetetlenül lenyűgöző volt és végig sírós.
Hol vannak ehhez képest az amerikaiak - kérdem én. Sehol. És ilyen csodaszép filmet soha nem is lesznek képesek csinálni. Most külön nem elemzem a karaktereket, hisz mindegyikről csak pár szót tudnék szólni. Lee Hong Ki természetesen hozta a formáját: kezdetben kis beképzelt, aztán meg a legédesebb srác a világon. Nagyon szépet alakított, nagyon szeretem őt. A film legvége pedig... egyszerűen nem láttam már a könnyeimtől. Én mindenkinek ajánlom, mert 99 perc-ből 55-öt minimum végig bőgtem. Egyszerűen csodaszép volt, mindenki nézze meg!

Történet: 10/10
Színészek: 10/10
Karakterek: 10/10

8 megjegyzés:

 1. Imádtam minden pillanatát a filmnek ..( gépen maradt)..

  VálaszTörlés
 2. igen, nagyon szerettem én is! és remek minden koreai filmkészítő! szeretve vannak általam!:-)
  jutka

  VálaszTörlés
 3. Hol lehet magyar felirattal, vagy szinkronnal megnézni?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Most keresem és én sem találtam rá feliratot, azt hiszem akkor angolul néztem meg :)

   Törlés
 4. Szia! Ezt a filmet nagyon meg akartam nézni, mivel imádom Lee Hong Ki-t. Az eddig összes sorozatát láttam, de filmben ez volt az első, igaz azóta megnéztem a másik filmjét is, de most inkább erről írnék. Úgy történt velem is, hogy egyszerűen nem tudtam abbahagyni a sírást. Többször megállítottam a filmet, hogy a szememet helyretegyem, mert konkrétan már nem láttam a könnyektől. Nagyon szép kis film, a szereplőgárda eszméletlen, mindenki odatette magát. Nagyon szeretem a végén felcsendülő számot is, nagy kedvencem lett. Egyszerűen Hong Ki ebben a filmben aratott. Az elején egy beképzelt kis "hülyét" játszik, utána kiderül, hogy emberből van Ő is és segít a betegeken. Végre ebben a filmben jól állt neki ez a haj. Igaz, Ő már csak ilyen, még a béna haj is jól áll neki, ezért mondom, hogy Ő egy egyedi személyiség tökéletes hanggal és szerintem tökéletes színészi tehetséggel. Na megint hosszúra nyúlt a véleményem, de ez vagyon Én. Összegezve imádtam ezt a filmjét is és várom, hogy még több ilyen és hasonló szereppel örvendeztessen meg bennünket. Köszönöm Üdv.: Mesi :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, ez a film nekem is a legsírósabb kategóriába tartozik, nem is hiszem, hogy képes lennék mégegyszer végignézni... :)

   Törlés