Tomorrow With You

Tomorrow With You

Műfaj: romantikus, fantasztikus
Részek száma: 16
Dátum: 2017
Csatorna: tvN

Ismertető: Történetünk főhőse a jóképű és dúsgazdag Yoo So Joon, aki egyszer túlélt egy metrószerencsétlenséget. Ennek köszönhetően képes a jövőbe utazni, azonban csak két évet tud ugrani. Először nem érti, hogy miért, aztán rájön, hogy 2 év múlva meghal. Azon a napon pedig egy nő is vele van, vele együtt hal meg. Soo Joon hiszi, hogy meg tudja változtatni a jövőjét, így a jelenben felkeresi a nőt, aki egy régi szerepe miatt nevetség tárgya, elég szerencsétlen életet él. Soo Joon kezdetben nem kedveli a lányt, de egy másik időutazó, Doo Sik unszolására megkörnyékezi Ma Rin-t, majd feleségül is veszi, hogy megváltoztassa mindkettejük sorsát. Nekik azonban sosem szabadott volna találkozniuk a sorsuk szerint. Vajon meg tudja változtatni a jövőt?

Vélemény: A színészt annyira nem ismertem, amikor kinéztem magamnak ezt a sorozatot. A színésznőt sem kedvelem túlzottan, a sztoriról pedig nem is olvastam semmit. Ami miatt mégis megnéztem, az maga a cím és a borítóképek voltak. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy mennyire szépek és mennyire illenek a sorozathoz. Én két részletben néztem meg az egészet, először az első 10 részt két nap alatt, aztán a fennmaradó hatot egy nap alatt, körülbelül 3 hét kihagyással. Na de akkor lássuk csak a sztorit.
Nagyon szeretem az időutazós történeteket, de kicsit félek is tőlük (még egy jót sem láttam), mert sokszor belekavarodnak a dolgokba, aztán már össze vissza magyaráznak meg mindent. Itt ez a dolog a sztori elején nagyon jó volt, úgy éreztem mindent értek és eléggé logikusan is volt felépítve (már amennyire lehet az időutazás logikus). Aztán a közepénél valahol elvesztettem a fonalat, minden összekutyulódott a fejemben. Nem nagyon értettem, hogy mikor mit tervez a srác, hogy most mi történik pontosan.
Szerencsére ez csak 1-2 rész erejéig volt így, a végére olyan szépen összeállt minden a fejemben, hogy még elmesélni is érthetően tudnám. Egyszóval az időutazós rész nagyon tetszett, összeállt minden szépen, egyszerre volt vicces, aranyos és drámai is ez az egész oda vissza utazgatás. A másik nagy kérdés: a romantika. Először furcsának találtam, hogy olyan nagyon hamar összejönnek. Túl hamar. Itt értsétek szó szerint, tényleg, a srác megismeri a lányt és utána hopp: máris összeházasodtak.
Ez kicsit fura volt, túl gyors volt nekem. Bár utána rájöttem, hogyha még az elején hozzák az időt azzal, hogyan szeretnek egymásba, akkor túl nyálas lett volna az egész, és talán még unalmas is. Szóval valószínűleg ez volt a legjobb, amit tenni lehetett ez ügyben. Maguk a romantikus jelenetek szépek voltak, olykor túlcsordultak, de csak épp a kellő mennyiségben. Kaptunk nagyon szép és élethű csókjelenetet is, szóval ez ügyben sem panaszkodhatunk. Aranyos volt ez az egész romantika, kellőképpen aranyos.
A srác karaktere nagyon megnyerő volt, egyszerre volt aranyos és férfias is. A nő karakterétől viszont azt hittem a falat kaparom. Esküszöm tökéletes lett volna a sorozat, ha más a női karakter, vagy más színésznő kapja meg. Shin Min A valahogy mindig hisztis libát csinál az összes karakteréből, és sajnos ez itt sem volt másként. Folyton felhúzta magát olyan dolgokon, amiket meg lehetett volna beszélni. Gyerekes volt és hisztis, emiatt azok a részek inkább voltak gyötrelmesek mintsem szórakoztatóak.
Bár a végére valamennyire megbékéltem a nő karakterével, ettől független még mindig úgy gondolom, ha egy más színésznő kapja meg a szerepet, még ennél is jobb lehetett volna az egész. De ezen aztán már nem lehet változtatni. Hmm... mi van még, amit nem mondtam el. A műfajokon kívül a díszletre, öltözetekre is nagyon odafigyeltek, gyönyörűek voltak a ruhák és azok színei. Felettébb tetszett az átlátszó telefon is 2022-ben, nagyon sikerült azt éreztetni, hogy már bőven a jövőben vagyunk.
A sztori egyszerre volt aranyos és drámai is, a végére elég sok 'lehangoló' de egyszerre felcsigázó jelenetet is kaptunk, ami őszintén nekem nagyon elnyerte a tetszésemet. Nem tudom, hogy épp ilyenhez volt-e kedvem, de nagyon tetszett. Kb. 1 órája fejeztem be, még mindig a hatása alatt vagyok. A sorozat vége számomra kicsit meglepő volt, de örülök, hogy így fejeződött be. Szerintem sikerült egy nagyon szép és drámai, de egyszerre aranyos befejezést kreálni ennek az egész sztorinak.
Összességében tehát nekem a vártnál sokkal jobban tetszett a sori, a gyönyörű zenei aláfestéssel, a szép helyekkel és díszletekkel, a hidegkirázós jelenetekkel és ezzel a cuki pasival szerintem jó sokáig emlékezni fogok erre a sztorira. Én őszintén mindenkinek nagyon ajánlom, a rossz főhősnő karaktere ellenére is, mert nem hétköznapi sori, az szent, plusz van benne valami, ami nagyon megragad és odaláncol a képernyőhöz. Nekem nagyon tetszett. A feliratot pedig köszönjük a Speedy Sub oldalnak, anyanyelven is élvezhetjük ezt a Tomorrow With You című sorozatot.

Zene: A fő ostot Seo In Guk énekli, méghozzá 'Flower' címmel, ami egyszerűen olyan szép, hogy szerintem már vagy 150x meghallgattam. Imádom. Kim Feel 'With You' száma is nagyon szépre sikeredett, a 3. ost viszont nem nyerte el a tetszésemet.

Szereplők: És akkor lássuk csak két főhősünket a szokásos módon: külön külön.
Shin Min A - Song Ma Rin: Kislánykorában színésznő volt, s mindenki viccesen emlékszik rá, sokszor meg is szólják, hogy milyen szánalmas életet él, ami igaz is, hisz teljesen rabja a róla szóló pletykáknak. Aztán egyszer csak megjelenik a szőke herceg fehér lovon, és kéri, hogy legyen a hercegnője, ő pedig kérdés nélkül belemegy a dolgokba. Őszintén nem tudtam eldönteni, hogy ez a nő ennyire naiv vagy simán egy kis..., de tényleg. Hihetetlen, úgy viselkedett, mint egy könnyűvérű nőcske, aki minden jöttmentnek odaadja magát. Én éreztem kínosan magam, amikor láttam miket csinált. A házasság után pedig annyit hisztizett, hogy azt hittem abbahagyom az egészet. Egyetlen kívánságom lett volna a sorozattal kapcsolatban: egy másik színésznő. Semmi több. Akkor biztosan kedvencek között lenne ez is. Ahogy fent is említettem Shin Min A valahogy mindig eltorzítja a karaktereit (talán a való életben is ilyen??) és mostanában csak egyre rosszabb. Remélem valamikor sikerült túllépnie ezen az egészen.
Lee Je Hoon - Yoo So Joon: Egy kissé szeleburdi srác, aki miután traumát szenvedett kicsit összeszedi magát. Mikor megtudja, hogy ha talán a sorsát kicsit összekutyulja, akkor tovább is élhet, rögtön felkeresi a nőt és eldönti, hogy feleségül veszi. Vicces volt, főleg, hogy az elején ki nem állhatta a lányt, aztán valahogy szép lassan beleszeretett. Viszont tetszett, hogy a karakter is sokszor említést tett a nő viselkedésére, így nem csak én éreztem ennyire kínosan magam a főhősnő miatt. Je Hoon szerintem remekül alakított, nekem nagyon, de tényleg nagyon nagy kedvencem lett itt, arról nem is beszélve, hogy mennyire sármos egy férfi. Kénytelen leszek a sorozatait megnézni, hogy kicsit be tudjak telni vele. Remélem a jövőben rengeteg főszerepe lesz még, és remélem, hogy ennél kicsit jobb színésznőkkel fog majd sorozatokban szerepelni.

"Azt kívánom, bár ne azt a képességet kaptam volna, hogy a jövőbe utazzak, hanem inkább azt, hogy megállítsam az időt."

"Ha vissza tudnék menni az időben, hogy ismét döntést hozzak: 
téged választanálak."

"Várni fogok rád."

Történet: 8/10
Zene: 9/10
Színészek: 7/10
Karakterek: 7/10

6 megjegyzés:

 1. Szia!
  Én Lee Je Hoon-t a Signal c. doramában láttam először. Pont úgy voltam vele, mint Te most... hogy jó lenne újra főszerepben látni. :) Volt benne valami megkapó! :) Szóval ha még nem láttad bátran ajánlom azt is.
  Üdv, Anita

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, ezután a sori után fel is írtam a megnézendők listájára! :DD

   Törlés
 2. Szia!
  Olvasva ezt az ismertetőt teljesen egyetértek veled. Én már többször neki futottam, hogy végig nézzem, de nem birom a szinésznő által játszott karaktert, habár a szinésznőt már láttam sok filmben, ahol jobb volt, de itt borzasztó és elveszi a kedvem attól hogy végig nézzem. Szerintem a kémia sincs meg köztük. Mivel még az elején álltam le a sorozattal ezért, bármennyire jó véleményt írtál róla, nem hiszem, hogy befejezem. Ha mégis akkor szólók.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Látom akkor nem csak nekem volt ennyire ellenszenves a főhősnő.... sajnálom, pedig milyen jó kis sori lett volna. :-/

   Törlés
 3. Szia!
  Szerintem meg minden pont a helyén volt. Mivel nagyon hamar házasodtak (mert ugye a fiú siet vele) nem volt idejük összecsiszolódni, tapasztalatuk se sok volt a történet alapján és a lánynak elég negatív képe van a kapcsolatokról(anyja miatt) Szerintem inkább bizonytalanságából, önbizalomhiányából fakadt a sok félreértés, és a fiú is elég sokat titkolódzott elötte. Nem tudom nekem a
  színésznő karaktere is tetszett. Így volt kerek az egész. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy neked a színésznő karaktere tetszett, ezek szerint akkor jobban élvezted, mint én, noha így is jó kis sori volt szerintem! :D

   Törlés