Falling For Innocence

Falling For Innocence

Műfaj: romantikus, vígjáték, dráma
Részek száma: 16
Dátum: 2015
Csatorna: JTBC


Ismertető:  Kang Min Ho, a rideg, kőszívű férfi bosszút akar állni nagybátyján, aki apja halálakor ellopta a hatalmas cégét. Azonban Min Ho-nak kevés ideje maradt hátra, mert súlyos szívbetegségben szenved. Egy csoda folytán mégis kap egy donort, és a szívével együtt a személyisége is változik: kedvesebb és barátságosabb lesz, s nem mellesleg elkezd gyengéd érzéseket táplálni az addig utált nőért: Kim Soon Jung-ért. Ezúttal nem tönkre tenni akarja, hanem megmenteni a céget Lee Joon Hee karmai közül, aki 'kutyából' emelkedett naggyá, és aki bármit képes megtenni a szeretett nőért, Kim Soon Jung-ért. Szerelmi háromszög, cégek harca és még egy rejtélyes gyilkosság is.

Vélemény: Hogy őszinte legyek, nagyon vártam a sorozatot, hisz Jung Kyoung Ho és Lee Hyun Min a Heartless City-ben felejthetetlenek voltak együtt. Az, hogy ki lett a színésznő nem is annyira érdekelt, annyira vártam már az új, közös soriját a két pasinak. Pozitívan és negatívan is csalódnom kellett az egészben. A sorozat eleje hihetetlen érdekes és pörgős volt. Érdekes volt a cégek közti harc is, annak ellenére, hogy szinte mindegyik 3. sorozatban van egy ilyen vonás.
A végére azonban sajnos nekem kicsit elegem lett belőle, az utolsó 4 részben már csak húzták a dolgokat. Próbálták ott megbolondítani egy két extrával, de személy szerint nekem elegem volt a két srác közti versengésből. S talán ez az egyetlen negatív dolog, amit fel tudok hozni a sorozat ellen, hisz tévedés ne essék, ez egy nagyszerű sztori volt. Amit talán a legérdekesebbnek tartottam, az a két srác fejlődése. Lenyűgöző volt, komolyan mondom.
Míg egyikük pozitív, a másikuk negatív irányba kezd el változni, amelynek végignézése megkövetel pár könnycseppet. Őszintén, amikor megláttam a sorozat borítóképét, én azt hittem, valami romantikus vígjátékot kapunk. Ennek ellenére nem volt benne vicces jelenet, talán egyszer vagy kétszer ha elnevettem magam. De az is erős túlzás. Szóval egy jó nagy bögrét kapunk telis tele drámával, ami nagyon széppé és meghatóvá teszi az egész történetet, s ami miatt én úgy vélem érdemes nekifogni ennek a sorinak.
A romantikus jelenetek nagyon szépek voltak, bár a színésznő nekem nem kedvencem, mégis sikerült hihetetlen meghatóra megoldani őket. Az utolsó rész pedig meg kell hagyni, nagyon szépre sikerült, minden szálat szépen lezártak nekünk, bár személy szerint én úgy vélem, ha lerövidítették volna mondjuk 12, 13 részre, akkor ez egy tuti biztos tíz pontos sorozat lenne, de így sajna nyolcast tudok rá adni. De azt mondom, mindenkinek érdemes megnéznie.

Zene: A háttérzenék nagyszerűek voltak, azonban sajnos nem volt olyan OST ami megmaradt volna, vagy ami igazán elnyerte volna a tetszésem. A 'Paradise' számot sokat játszották benne, de ez nem igazán tükrözi a sorozatot.

Szereplők: Lássuk csak a 3 főhősünket külön-külön.
Jung Kyoung Ho - Kang Min Ho: Komor, jégszívű pasi, aki maga után nem hagy mást csak pusztulást. Miután új donort kap személyisége elkezd változni, és szép lassan egy kedves, aranyszívű embert kapunk. Kang Min Ho karaktere volt természetesen a sorozat csúcspontja. Annyira édes és szerethető volt, hogy a néző legszívesebben egy kis kalitkába zárná, és egész nap nézegetné mit csinál. Ártatlan, kedves és aranyos mivolta beragyogta a sorozatot. Meg néha olyan fejeket vágott, amiket muszáj volt visszatekernem párszor, mert egyszerűen imádtam. Jung Kyoung Ho-t eddig is szerettem, de most már tuti bekerült a toplistába. Remekül hozta mind a 2 énjét, nagyon hihetően alakított. Személy szerint, alig várom a jövőbeli szerepeit, tuti nézni fogom őket, mert nagyon, de nagyon megkedveltem őt. Kang Min Ho karaktere pedig azt hiszem elnyerte nálam az év 'legédesebb' karakter címet. Taps, taps, taps!
Kim So Yeon - Kim Soon Jung: Bevallom az ő karakterét kedveltem a legkevésbé. Számomra túl merev volt (nem is értem ezt a képet róla), hol egyik, hol a másik pártján állt, és szó nélkül eltűrt mindent, amit vele tettek. Már nem azért, de nem volt valami cseléd, így nem értettem a viselkedését egyáltalán. Persze nagyon szörnyű volt mindaz ami vele történt, mégis az ember valahogy nem ilyen reakciót vár, akármennyire is erős valaki. A végére talán picit oldódott, de csak egy icipicit, őszintén nekem a legutolsó részben is ugyanolyan merevnek tűnt, mint az elején. A színésznő pedig nem igazán illik Kyoung Ho-hoz, így remélem több sorozatuk nem lesz együtt. Persze a színésznővel semmi bajom, próbált ő kihozni minden tőle telhetőt, szerintem magával a karakterével van a probléma. Meglátjuk, mit hoz majd még ki a szerepeiből.
Yoon Hyun Min - Lee Joon Hee: Bingóó (hogy Lee Gang To-t idézzem). Íme a sorozat adu ásza, aki ismét, ismét és ismét pórul járt. Lee Joon Hee karaktere volt természetesen a legösszetettebb és legérdekesebb az egész sorozatban. Kedves, jószívű srácból szép lassan átmegy kőszívű bunkóvá, aki valahol leges legmélyen mégis képes szeretni a nőt, akiért bármit megtenne. Őszintén én Hyun Min-t eddig is szerettem, mostmár egyenesen imádom. Eszméletlen színész, legközelebb mostmár tényleg főszerep kell neki, ahol végre megkapja a szeretett nőt. Én a végéig szorítottam neki, nagyon reméltem, hogy jól záródik le az ő élete is, a sok gonoszság ellenére, amit művelt. Sajna nem így lett, bár azok a könnycseppek ott a legvégén igazán meghatottak. Természetesen Kang Min Ho is lenyűgöző volt, de a kedvencem akkor is Lee Joon Hee, és a színész, Yoon Hyun Min, aki eszméletlent alakított ebben a sorozatban is, nagyon remélem, hogy legközelebb megkapja a szeretett nőt, és főszerepben lesz.

Történet: 7/10
Zene: 7/10
Színészek: 9/10
Karakterek: 9/10

4 megjegyzés:

 1. Az általad leírtakhoz annyit tennék hozzá, a főhős változása volt a legjelentősebb számomra.Na nem azért mert kőkemény üzletemberből cukifalat lett :).Tetszett, ahogy bemutatták a folyamatot.Végig kellett szenvednie pontról pontra egy csomó olyan "szemétkedést" ,amit előzőleg Ő követett el mások ellen az üzleti életben,anélkül, hogy belegondolt volna, hány ember sorsát teszi tönkre.Amikor rájött mit is tett másokkal, nem állt neki az "önostorozásnak", hanem teljes erőbedobással, felvállalva a felelősséget, igyekezett jóvá tenni az addigi hibáit és képes volt az önfeláldozásra is. Nem tudom a való életben hányan lennének képesek erre? Még kisebb hibáinkat is alig -alig akarjuk beismerni,a jóvátételről nem is beszélve.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, a színész is és a karakter is remek volt, ritkán látni ilyen fejlődést sorozatban :) Nekem kicsit a Faith c. sorozatból a Lee Min Ho karaktere ugrik be, ő is hasonlóan, egy kőszívű gyilkosból lesz érző férfivá :)

   Törlés
 2. hú....nekem nagyon tetszett, és tényleg Kang Min Ho karaktere, fejlődése fantasztikus volt. imádtam, annyit nevettem a sorozaton, de vége felé csak egy nyomasztó érzést éreztem és bőgtem. miért kellett a végére Min Ho-nak az a szívkilökődéses betegség. én halál komolyan azt hittem, hogy meg fog halni, és ezt nagyon nem akartam. de a végére maradt pár megválaszolatlan kérdésem, amit nem nagyon értettem. Min Ho hogyan gyógyult ki a betegségéből? egyáltalán kigyógyult? és ugye nem fog meghalni (bár gondolom ez nem valószínű, csak úgy következtetés képen jött)? ti értitek?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem, ez tipikusan olyan 'ideiglenes happy end', hisz azért a szívproblémák nem egy-kettőre kezelhető betegségek :(
   De a legvégén ezeket a kérdéseket én is feltettem magamnak... csak sajnos már nem igen fogja senki sem megválaszolni. :)

   Törlés