My Unfortunate Boyfriend

My Unfortunate Boyfriend

Műfaj: romantikus, vígjáték
Részek száma: 16
Dátum: 2015
Csatorna: MBC

Ismertető: Történetünk főhőse, Yoo Ji Na nagy nehézségek után bekerül egy céghez, mint gyakornok. Tudni illik róla, hogy elég gyakran hazudik (szemrebbenés nélkül), s nem mellesleg nem érdekli a szerelem - egy gazdag férfit akar magának találni, hogy bebiztosítsa életét, mivel gyerekkorában elég szegényes körülmények között kellett élnie. Vele szemben áll Yoon Tae Woon, aki ártatlanságáról híres, no meg arról, hogy soha nem hazudik. Boldogan gondozza virágait a maga kis visszamaradott világában. Természetesen a két főhős találkozik, és szerelem kezd el kettejük között kibontakozni. Azonban Ji Na őrlődik, hisz a cég igazgatója, Hee Chul felfigyelt rá, valamint itt van még Hye Mi is, aki mindenáron az igazgató mellett szeretne állni.

Vélemény: Kikapcsolódás céljából fogtam bele ebbe a sorozatba, s nagyon reméltem, hogy egy könnyed love sztorit kapok, amibe nem sűrítenek túl sok mindent, hanem egyszerűen csak nézem és mosolygok. Sajnos én csalódtam. Legnagyobb problémám nem is tudom mi volt, egyszerűen csak untam az egészet, és alig vártam, hogy vége legyen az adott résznek. Ez a céges harc is inkább volt nevetséges, mint komoly, ráadásul annyira összecsapták a végén ezt a szálat, hogy már érteni se értettem.
Másik dolog, ami a sorozat ellen szól, hogy a karakterek szörnyűek. Túlságosan kiforrott jellegűek voltak, semmit sem változtak a sorozat alatt, hiába erőltették. De róluk majd kicsikét lejjebb. Nem is tudom, mivel lehetett volna menteni a sorozatot, hisz egyszerűen én tényleg végiguntam az egészet (ennek ellenére kitartottam és végignéztem). Volt benne pár jól elsütött poén amin nevettem is, a romantikus jelenetek is jók voltak, azonban ez sajnos nem volt elég ahhoz, hogy a csúf béka jóképű és sármos herceggé változzon - jelen esetben ez lehetetlen.
Alapjáraton nem lett volna rossz a sztori, hisz az egész a két főszereplőről szól, pontosabban arról, hogy mennyire különbözőek, és hogy ezek az ellentétek hogyan szilárdítják meg a kapcsolatukat. Mégsem sikerült varázslatossá tenni ezt az elgondolást, már csak azért sem, mert a főhősnő ott cikázott a két teljesen különböző férfi között, s még magam sem tudta, hogy mi a fenét akar. Innentől kezdve ez a dolog teljesen elvesztette varázsát és értelmét, és inkább tűnt egy nő kínszenvedésének - a gazdagot vagy azt a pasit válassza, aki megmozgatta a szívét.
Szóval míg főhősnőnk erősen gondolkodik, addig mi várjuk a fejleményeket, akár céges akár szerelmi ügyben. Végül semmit sem kapunk. Mást nem is igazán akarok a sorozathoz hozzáfűzni, aki úgy véli, hogy neki tetszene, az nézze csak meg, sajnos nekem nem igazán 'jött be'. Ennek ellenére nem hagytam abba, és megnéztem az összes részt, szóval ez azért jelent valamit. Legfőképp annak ajánlom aki szereti a színészeket benne, mert a sztori nem sokat takar.

Zene: Végre valami, amit meg tudok dicsérni ebben a sorozatban. Nagyon édesek voltak a számok, és nem mellesleg szépek is, az 'I Love You' című szám pedig egyenesen csodaszéééép, le is töltöttem.

Szereplők: Akkor a szokásos módon - külön külön a 2 főhőst.
No Min Woo - Yoon Tae Woon: Kedves, ártatlan és kicsit a múltban élő pasi, aki mindent megtenne szerelméért, és akit nem nehéz az orránál fogva vezetni. A színésszel nekem semmi bajom, azonban a karaktere nálam kiverte a biztosítékot - úgy gondolom, van egy határa annak, hogy mennyire lehet 'lányos' egy férfi, Tae Woon pedig bőven túllépte ezt a határt. Nem a gyerekességéről van szó, hisz nem egy sorozat bizonyította be, hogy lehet egy karakter gyerekes és ártatlan férfiasan is. A beszédstílusa, a mozgása, meg minden más is engem egyenesen egy lányra emlékeztetett, én meg az olyan igazi férfiakat szeretem, szóval érthető miért volt nevetséges számomra ez a karakter. A színésznek viszont elismerésem, nagyon ügyesen játszott, elkövetkezendő sorijait tuti megnézem.
Yang Jin Sung - Yoo Ji Na: Anyagias és magabiztos nő, aki ha kell, hazugságokkal jut előrébb. Őszintén amikor elkezdtem a sorozatot, egyetlen reményem ez a színésznő volt, hisz volt már sorozat, ahol nagyon jól alakított egy nagyon jó karakterben. Azonban az itteni karaktere borzalmas volt. Semmit sem láthattunk, csak ahogyan a két férfi között tengődik, és azon agyal, hogy vajon melyiket válassza, mert azért a pénz az mégis csak pénz. A dolgok meg csak haladtak előre, s lám, egyszer csak vége lett az egésznek úgy, hogy csak egy felszínes karakter maradt. Semmit sem változott, ugyanolyan anyagias nő maradt belőle, ahogyan elkezdte. Hihetetlen, mire képes a pénz, még ha csak egy sorozatról is van szó. A színésznőről most nem mondok semmit, remélem, hogy a legjobbat hozta ki ebből a szerepéből, és nem tehetett semmi mást.

Történet: 5/10
Zene: 8/10
Színészek: 7/10
Karakterek: 5/10

4 megjegyzés:

  1. Pont így éreztem én i: „Legnagyobb problémám nem is tudom mi volt, egyszerűen csak untam az egészet, és alig vártam, hogy vége legyen az adott résznek."
    Bio Min Woo a gumiho-s soriban százszorinkább tetszett..

    VálaszTörlés