Feliratok - helyzetjelentés + kérések

Sziasztok! Eléggé össze-vissza állok a fordításokkal, szóval egy picit össze szeretném szedni a gondolataimat, és természetesen titeket is tájékoztatni akarlak a feliratokról.

Love Cells 2 [sorozat]
Sok kérdést kaptam, hogy le fogom-e fordítani a második évadot is. Igen. A baj csak az, hogy még angol felirat sincs rá (?), ezért amint lesz neki is állok, hisz elég sokan kedvelték meg az első évadot.

Perfect Proposal [film]
Ez lesz a következő felirat amit hozni fogok. Mivel elég nehéz a szövege ezért beletelik kis időbe, ígérni nem tudok, de igyekszem vele.


Mood of The Day [film]
Tervezem majd lefordítani Moon Chae Won és Yoo Yeon Seok új filmjét. Azonban még a premier dátuma sincs meg, utána pedig még kis idő, míg megjelenik a film és az angol felirat hozzá.

Plus Nine Boys [sorozat]
Legelső sorozat, amibe belekezdtem. Eredetileg 4 részt már lefordítottam, de mindenhonnan letöröltem, mivel első projektem volt, ezért elég gyenge volt a felirat minősége. Természetesen újult erővel nekiállok, de lehet, hogy csak 2016 nyarában kezdem el, ugyanis ismét 2 emelt érettségire készülök.

Kérések
Sorozatra nem, de filmekre tudok időt szakítani, ezért ha van olyan koreai film amire nem készült magyar felirat, de ti szívesen megnéznétek, akkor kérlek írjátok meg nekem. Megnézem, ha pedig tetszik akkor szívesen lefordítom a Perfect Proposal után. Vannak az ismertetőim között is olyan filmek, amikre nem készült magyar felirat, szóval onnan is lehet kérni. :)

Sorozat és film ismertetők
Ezerrel haladok most azokkal is, azonban december után már sokkal kevesebbre lesz időm, még ha régebbibe nem is kezdek bele, a futó sorozatokkal mindenképp tartani szeretném a lépést.
Amiket most nézek és hamarosan várható az ismertetőjük: She Was Pretty, Cheer Up, D-Day, The Village: Achiara's Secret, Noble My Love, Angry Mom, Angel Eyes + mindenképp sort akarok keríteni a Who Are You - School 2015 c. sorozatra is.

2 megjegyzés:

  1. Szia Evolett ! ha esetleg ennek a filmnek van angolja és vállalnád a fordítását ..Fashion King 2014 ( sokan várjuk ) vagy ( mohó lettem ) Salut D'Amour 2015 Köszönöm...Zsuzsianyu..

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Jó lenne,ha ez megtetszene neked és letudnád fordítani.
    http://asianwiki.com/The_Shameless
    Előre is köszi!
    Tünde

    VálaszTörlés