Minden idők legjobb koreai sorozatai

Sziasztok!
Ahogy a cím is mutatja, arra gondoltam, hogy megválaszthatnánk minden idők legjobb koreai sorozatait a magyar nézők között.
A feladat egyszerű: a linkelt kérdőívet kell kitölteni, 10 kérdés van, mindegyikhez 1-1 sorozatot kell beírni, így természetesen, mindenki a 10 kedvencét nevezheti meg.
A szavazás egészen augusztusig tart, a hónap elején összesítem a szavazatokat, és a számuk szerint felállítok egy listát, amiben természetesen a legtöbbet szavazott sorozatokat fogom megnevezni.
Tudom, nehéz feladat lesz 10-et kiválasztani a sok közül! :D


22 megjegyzés:

 1. tehát: a saját "halmazomból" válasszam ki az első 10 helyre érdemest. sorrendbe állítva . és csak koreai sorozat.(film nem egyéb ázsiai sem)

  VálaszTörlés
 2. Marriage Contract (Házassági szerződés), A királyi ház titkai, Empress Ki (A császárság kincse), Boys Over Flowers, A palota ékköve, A korona hercege, Jackpot, A balettáncos, Playfull Kiss, Uncontrollably Fond,

  VálaszTörlés
 3. Kitöltöttem a kérdőívet, és rájöttem, hogy a 10 még kevés is. Nekem még lenne több, amelyek a kedvenceim, többször megnéztem őket, és zenéjüket még most is hallgatom.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. 10 bizony nagyon kevés... én is alig tudtam kitölteni.

   Törlés
 4. Nagyon nehéz volt,de kitöltöttem :)

  VálaszTörlés
 5. Szia, nagyon tetszett ez a kérdőíves ötleted. Igazán élveztem visszatekinteni arra a rengeteg sorozatra amiket eddig láttam és szerettem/ek. Nem mondom, hogy egyszerű volt összeállítani a tíz kedvencemet, de remélem lesznek még ilyenek a jövőben is.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, nagyon nehéz dolog csak 10-et kiválasztani! :D

   Törlés
 6. Szia!Csatlakozom az előttem szólókhoz,tényleg nehéz volt a választás.Nagyon sok nagyon jó sorozat van még kedvenc színészekkel,de csak 10 volt jelölhető.Kíványci vagyok mi lesz a végeredmény.Ha kérhetném és megoldható,akkor jó lenne látni nem csak a 10 legjobbat,hanem a többi jelölést is,csak az érdekesség miatt.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az összes jelölt szerepelni fog, 3 vagy 4 körben fogom kihirdetni az eredményt! :)

   Törlés
 7. Szia,rendszeres olvasód vagyok és már pár napja szemezgettem a kérdőívvel,de csak ma szántam el magamat a kitöltésére.XD
  Kösz a lehetőséget,érdekes volt összeírni őket.
  Nálam a krimi,thriller és a melodráma viszi a prímet.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, hogy kitöltötted, és hogy rendszeresen olvasol. Remélem szoktál hagyni saját véleményeket! :D

   Törlés
 8. Válaszok
  1. A szavazatokat még nem összesítettem, nem tudom, van-e. :D

   Törlés
 9. Nagyon nehéz a választás, még minimum két kérdőívet kitudnék tölteni :(

  VálaszTörlés