Minden idők legjobb koreai sorozatai eredmény - 4. forduló [VÉGE]

És ezzel a végére is értünk ennek, kérlek írjátok meg nekem, hogy hány általatok megnevezett sorozat került be a végső fordulóba!

A táblázatot letölthetitek az összes megnevezett koreai sorozattal: ITT

Hogy ne legyen olyan uncsi (no meg mégiscsak ez az utsó forduló) ezúttal egy videóban szedtem össze a 10 sorozatot.
Rengeteg munka volt vele, tökéletes nem lett, kérlek nézzétek el nekem, nem szoktam ilyesmit csinálni, de próbáltam összehozni valamit, remélem tetszik nektek.

Videó: ITT

10. helyezet: 47 szavazat
9. helyezet: 51 szavazat
8. helyezet: 53 szavazat
7. helyezet: 55 szavazat
6. helyezet: 56 szavazat
5. helyezet: 60 szavazat
4. helyezet: 66 szavazat
3. helyezet: 69 szavazat
2. helyezet: 76 szavazat
1. helyezet: 80 szavazat

22 megjegyzés:

 1. Én a negyediktől az második helyezettig értek egyet. Szerintem a többi nem érdemelte meg hogy a top 10-ben legyen, de ízlések és pofonok.
  Mindenesetre élveztem a kérdőív kitöltését és a feszült várakozást, hogy na most mennyim esett ki :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nyilván mindenkinek más, én is sokkal nem értettem egyet, de ezúttal a többség nyert. :D

   Törlés
 2. Én a The Princess Man sorit vártam az első helyre szomorú vagyok hogy nem így lett.

  VálaszTörlés
 3. Szia!
  Szerintem nincs mit szégyelned a videóban. Tömör, mégis elég időt hagytál 1-1 résznél. Igaz én a Secret gardennél egy jobban jellemző részt tettem vna bele, de ez a te videód. :) :) Mindenesetre jól sikerült. Nem lett unalmasan hosszú és túl rövid sem. Gratulálok

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaj köszönöm szépen, nem csináltam még ilyet, féltem, hogy nagyon gagyi lesz. Mivel a Secret Gardent még nem láttam, ezért nem nagyon tudtam milyen jelenetet vágjak be, de ez tetszett ahogy így rákerestem youtubeon. :)

   Törlés
 4. Tetszik a videó, a végeredmény nagyjából borítékolható volt. :) A W-Two Worlds-ön kicsit elcsodálkoztam, mert bár kiváló történet, és vizuálisan elképesztő, furcsa, hogy másoknak is ennyire tetszett. Kicsit régettörténet szerintem.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, én is eléggé meglepődtem rajta.

   Törlés
 5. Egy sorim maradt a befutók között (Empress Ki), a többi dédelgetett, pl. a Silla királyság ékköve (Queen Seon Deok) kiesett.
  Játék volt, szép volt, köszönet a munkádért.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Még nem láttam, de szerintem idén mindenképp megnézem. :D
   Köszönöm a részvételt! :)

   Törlés
 6. Hat sorozat benne volt az én első tízemben is.A Moon Lovers nem fogott annyira meg mert már előbb láttam a Japán sorozatot. Köszönet a munkádért.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az igen, akkor neked sok sorozatod bent maradt! :D

   Törlés
 7. Jó lett a videód, nekem tetszik.Az utolsó fordulóra 4 kedvencem maradt.A csodálatos Moon Lovers "mindent vitt" a szavazók között. Másik 3 kedvencem az utolsók között végzett.Köszönet ezért a nagy munkáért.A többi 6 sorozatra is sort fogok keríteni, némelyik jó ideje várólistán van már.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Akkor neked is elég sok maradt bent a végső fordulóban! :D
   A Moon Lovers nálam is első, a többivel már annyira nem értettem egyet, dehát itt pont az volt a lényeg, hogy a többség mit szeret.
   Jó szórakozást a fennmaradt 6 sorihoz!! :D

   Törlés
 8. Hűűű,a W a 6.helyen,én is arra tettem! És a Goblint is másodiknak,az első meg nem is volt kérdés.Nagyon örülök!A többit egyáltalán nem is írtam bele az első 10-be érdekes,de nem is ezeket vártam befutónak,nagyon meglepett.A Moon Lovers mindörökké!! Izgultam,hogy így legyen.Köszi a hatalmas munkát,nagy vagy!
  Ágóca

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Moon Lovers nálam is első volt, örültem, hogy a többség is így gondolja.
   Nagyon szépen köszönöm a kedves szavakat, és azt is, hogy részt vettél a játékban! :)

   Törlés
 9. Szia! Nekem is tetszett a videó, gratulálok a listához és a filmhez, nem semmi meló lehetett.Én az én listámról a lejtőn elindított történelmi sorozatokat hiányoltam, soha nem fogom Őket elfelejteni, egy életre szóló szerelmet okoztak, de egy pár kedvencem azért benn maradt.Érdekes hogy Ji Chang-Wook és Ha Ji-Won két filmmel is bekerültek a top-ba.Nem hiába nagyon jók.Köszönöm szépen gyomar :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, én szerintem is kevés történelmi sorozat maradt bent, pedig nekem is a top 3 történelmi.
   Nagyon szépen köszönöm neked a kedves szavakat és köszönöm, hogy részt vettél a játékban! :)

   Törlés
 10. Nálam kettő kimaradt volna az egyik a W - nálam inkább közepes, a másik a Kill Me - itt inkább a színész volt parádés, de másik 8 szerintem is a legjobbak közé tartozik. E kettő helyére én a Queen Seondeok, Bridal Mask, Sungkyungkwan Scandal, Rooftop Prince közül választottam volna. De azért az látható, hogy a legtöbben mit szeretnek, jó néha egy ilyen felmérés. Köszönöm szépen, hogy megcsináltad.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Bridal Maskot én is nagyon hiányoltam, szerintem az a sorozat egy mestermű, nálam abszolút top háromban van. Igen, ahogy te is mondtad, a többség dönt. :)

   Törlés
 11. Köszönöm a listát. Nagyon érdekesek ezek a szavazások. Nálam pl. a Princess Man és a Faith egy átlagos film lett. Ahogy a listát néztem, jellemzően a melodrámás vonal jött be a legtöbb embernek Happy Endel. Nekem is hiányzott pár, ami jobban megfogott (Iljimae, The Greatest Love, I'ts okay..., Fated to Love, She was pretty). Sőt, Goblin helyett nekem jobban tetszett anno a BIG, de ízlések és pofonok. Azért jó volt, köszönöm! A Bridal Mask azért esik ki sok helyen gondolom, mert online sehol nem elérhető, így a kezdeteknél aki látta - látta, a többiek - akik nem töltenek le, azok nem. Köszönöm még egyszer!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mindenki más szeret, én is sok eredménnyel nem értettem egyet, de ezúttal a többség döntött.
   A Bridal Mask nekem elsők között van, mindenkinek csak ajánlani tudom! :)

   Törlés