Sorozat: Queen of The Ring

Queen of The Ring

Műfaj: fantasztikus, romantikus
Részek száma: 21 (ezek 10 percesek)
Dátum: 2017
Csatorna: MBC

Ismertető: Olyan világban élünk, ahol a külsőség sokkal fontosabb mint az, ami belül van - ezzel semmi újat nem mondok senkinek. Főhősnőnk, Nan Hee pont emiatt szenved. Bár édesapja roppant jóképű, édesanyja nem túl szép, ő pedig örökölte ezt, s folyton szenved a külseje miatt. Nagy álma, hogy divattervező legyen, ezért otthon sokszor szokott ruhákat tervezni. Az egyetemen egyik óráján, ahol éppen rajzolnak, találkozik a roppant helyes és népszerű Park Se Gun-nal, aki épp modellt áll rajzaikhoz, és aki divattervezőnek tanul. A lány egyből beleszeret a fiúba, de az tudtára adja, hogy nála csak a gyönyörű lányoknak van esélyük. Mikor hazamegy elkeseredetten, édesanyja egy gyűrűt ad neki: ha eléri, hogy a kiszemeltje felhúzza rá, az majd a tökéletes nőt fogja látni benne.

Vélemény: Már a múltkor elhatároztam, hogy nem nagyon fogok több webdrámát nézni, mert a rövidség miatt annyira nem tudnak megfogni, de mivel tavaly Ahn Hyo Seop nagyon megkedveltette magát velem, plusz a színésznőt is nagyon csípem, így eldöntöttem, hogy ezt még megnézem. Nem szoktam megnézni, hogy miről szólnak a sorozatok, amiket elkezdek, így ez is meglepetésként ért. Bevallom nekem már az első rész is nagyon tetszett, olyan igazi mosolygós sorozat.
Egy nagyon ari kis sztorit kaptunk, ahol a kissé csúnyácska főhősnő beleszeret a már-már tökéletes külsejű srácba, akinek csak a külsőség számít, semmi más. Icipicit talán mondhatjuk rá, hogy ilyen modern kori Szépség és a Szörnyeteg, ahol ezúttal a fiú tanulja meg, hogy a külsőség semmit sem ér a belsőhöz képest. Nagyon aranyos volt a történet, a kivitelezés, a kis világ, amit megteremtettek, a két főhősünk is, plusz a köztük lévő szerelmi szál kibontakozása.
Tetszett, ahogyan randizgattak és a fiú pedig egyre inkább beleszeretett, majd később rájött, hogy valóban a lányt szereti, nem azt, ahogy csupán kinéz a lány. Szép volt, tényleg. Amellett, hogy ilyen aranyos volt, kaptunk mélyebb, és teljesen jogos gondolatokat. Sajnálatra méltó, hogy itt tartunk, de sajnos a világunk tényleg így működik, a szép emberek körül forog a világ. Nem számít, hogy milyen belül az illető, a lényeg, hogy mutatós legyen. Szomorú, nagyon szomorú.
A sztori kellemesen halad előre, folyton fenntartja a néző figyelmét. Nem volt izgalmakkal és fordulatokkal teli, de egy nyári 'hosszú filmnek' szerintem tökéletes volt. Igazi kis limonádé a soris napokra. A romantikus jelenetek nagyon szépen és aranyosak voltak, a befejezés pedig természetesen nagyon cuki. Én mindenkinek nagyon tudom ajánlani, baromira élveztem, pont ilyesmihez volt kedvem. Egy aranyos és cuki történet, ami az igaz szerelemről szól. Szerintem az egyik legjobb webdráma, amit eddig láttam, szóval bátran fogjatok csak hozzá.

Szereplők: Na és akkor lássuk csak két főhősünket sorjában.
Kim Seul Gi - Mo Nan Hee: Egy aranyos lány, aki nagyon el van keseredve külseje és egyoldalú szerelme miatt. Alapjáraton egy tök ari csaj volt, de nem igazán érettem, hogy miért lett olyan nagyon szerelmes a fiúba. Hisz ha a külseje miatt akkor alapjáraton rosszul volt az egész felépítve, ha meg nem, akkor meg hol van az ok, amiért szereti?! Ezt leszámítva bírtam őt, főleg, miután már tényleg volt oka, hogy szerelmes legyen a srácba. Bírtam őt, jó fej csaj volt, aki annak ellenére, hogy el van keseredve, tudja élvezni az életet. Kim Seul Gi szerintem egy tök ari színésznő, mikor ad magára tök arin néz ki, nem mondanám őt egy olyan csúnya nőnek. Bár mindig ilyesmi karaktere van, szeretem őt, mert folyton mosolyt csal az arcomra. Várom a jövőbeli szerepeit.
Ahn Hyo Seop - Park Se Gun: Egy nagyon menő srác, aki bármilyen csajt megkaphat, de neki mégsem kellenek, megunja őket amint azok beléjük szeretnek. Se Gun egyszerre volt aranyos és szemét is, olyan cukin mondta a csajnak folyton, hogy nála csak a gyönyörű lányoknak van esélyük, az a lány aki nem szép, az nem is nő a szemében. Nyilván egy ilyen pasit nem is értem miért akart a csaj megszerezni magának hacsak nem a külseje miatt (ameddig nem ismeri meg, hogy valójában aranyos ő). Nagyon édi volt, ahogy a sztori végére rájön, hogy mit sem számít a külső, a csajt saját magáért szereti. Ahn Hyo Seop tavaly nagyon megkedveltette magát velem, borzasztóan remélem, hogy hamarosan főszerepe is lesz egy hosszú sorozatban.

Történet: 8/10
Színészek: 7/10
Karakterek: 7/10

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése