Sorozat: Ma Boy

Ma Boy

Műfaj: romantikus, vígjáték
Részek száma: 3
Dátum: 2012
Csatorna: Tooniverse

Ismertető: A történet nem túl bonyolult: adott egy lány, Geu Rim akit felvesznek egy művészeti suliba. Ennek ő nagyon örül, hisz álma, hogy popénekes váljon belőle. A körülmények elég nehézkesen alakulnak, így Irene-t kapja meg szobatársként, aki az iskola szépe, és mindenki oda meg vissza van külsejéért meg hangjáért is. Csakhogy Irene igazából fiú, és ezt elég nehézkes eltitkolni ha szobatársa van az embernek. Természetesen hamar rájön Geu Rim szobatársa titkára, és segít neki mindenki megtévesztésében. És ahogyan az mindig is lenni szokott: főhőseink a körülményeknek köszönhetően egymásba szeretnek. Vajon együtt maradhatnak lelepleződés nélkül?

Vélemény: A történet olyasmi, mint a To The Beautiful You, csak fordítva, 3 részben. S bár sok minden nem történik, viszonylag elég aranyosra sikerült. Persze nem kell nagy sztorira számítani, a karakterekre sincs annyira odafigyelve. Ennek a 3 résznek inkább csak a kikapcsolódás volt a célja, nem kell rajta sem agyalni sem izgulni. Ami pluszpont, hogy az összes részben megvannak a poénok, amik tényleg jókra sikerültek és amik élvezhetővé teszik. Minden részben ott vannak a poénok és vicces jelenetek.
Kedvencem az, amikor Tae Joon megkérdi Geu Rim-et, hogy ki a példaképe. Hát G-DRAGON a BigBang-ből XD. Másnap: tádáááám. Viszont a színészek nekem túl gyerekek voltak, a történet és a romantika túl gyors volt, semmi ideje sem volt kibontakozni. Lehet egy 12 részes sorozat, tele poénokkal és aranyos helyzetekkel jó lett volna, így annyira nem marad meg az emberben. Ennek ellenére ha nagyon nincs más meg lehet nézni. Nem ez a világ legjobb 3 részes sorozata, de nem is a legrosszabb.

Zene: Sok zene nem volt benne, de azért itt van a Chi Chi, ami illik a sorozathoz.

Szereplők: Lássuk csak a két főhősünket külön-külön.
Kim So Hyun - Jang Geu Rim: Mint mondtam, a karakterek annyira nem voltak kidolgozva, felszínesek voltak, inkább a poén volt a lényeg a sorozatban. Így természetesen Geu Rim-ről sem tudtunk meg sok mindent. Olyan tipikus karakter volt: vicces, aranyos, és eszméletlen bénán reagál a nehéz helyzetekre. Ráadásul itt az a tipikus vonás is: olyan hamar beleszeret a főhősbe, hogy kettőt pislogni sincs időnk. A legjobb karakter az Tae Joon volt, ténylegesen nagyon bírtam xD. Ő volt a poéngyár az egész sorozatban.
Sun Woong - Irene/Hyun Woo: Felszínes karakter lévén ő is tipikusan beképzelt, arrogáns és nagyon, de nagyon menőnek képzeli magát. Nekem totál érthetetlen volt, hogy ez a pasi beöltözik nőnek, és mindenki rajong érte, hogy milyen csodaszép. A színész férfinak sem szép, hát akkor nőnek? És ezzel az volt a baj, hogy hitelességét vesztette a sorozat. Attól függetlenül, hogy 3 rész volt, lehet jól megoldani. A színésszel különösebb bajom nem volt, hogy mennyire ügyes azt természetesen egy szerep után nem lehet eldönteni.

Történet: 4/10
Zene: 5/10
Színészek: 5/10
Karakterek: 4/10

2 megjegyzés: