Sorozat: Protect The Boss

Protect The Boss

Műfaj: romantikus, vígjáték
Részek száma: 18
Dátum: 2011
Csatorna: SBS

Ismertető: Eun Sul munkát kap egy hatalmas cégnél, mint titkárnő. Ennek a cégnek az örököse vitatott ügy: itt van Ji Heon, aki az igazgató fia, de semmi érzéke sincs az üzlethez, ráadásul olyan, mint egy nagyra nőtt gyerek (szó szerint). A második választott az örökösre nemmás, mint Ji Heon unokatestvére, Moo Won, aki tökéletes választás lenne, mert megbízható, felelősségteljes és nagyon ért az üzlethez. Mind a 2 fiú beleszeret az új titkárnőbe, s ahhoz, hogy megkaparinthassák a szívét teljes erővel a cég megszerzésén vannak. De, hogy legyen kis izgalom is, itt van még Na Yoon, aki anno Moo Won szerelme volt, de a lány szíve inkább a bolondos Ji Heon-hoz húzott.

Vélemény: Bár meglehetősen érdekesen, és viccesen indul a sorozat, ezt a színvonalat kb. az öt hat részen keresztül képes fenntartani. Onnan egy nagy nulla. Szinte semmi érdekes nem történik, csak úgy folynak a dolgok. A 18 rész rettenetesen sok. Talán a 11 rész lett volna tökéletes egy ilyen történetű sorinak, mert ahogy az ismertetőben is írtam, szinte semmi semmiről sem szól. De az is csak akkor, ha még valami melléksztorival megtoldják, mert ez így nekem nagyon unalmas volt. Hogy kinek volt esze 18 részt csinálni ebből a sztoriból...
A Level 7 Civil Servant sorozatnál említettem, hogy ezt a színésznőt soha, de soha nem szabad hagyni, hogy sorozatban szerepeljen, mert egyszerűen borzalmas. Nem volt elég, hogy Joo Won sorozatát tönkre tette, most ezt is, amiben két nagyszerű színész van. Mást nem is nagyon tudok mondani. A viccese jelenetek a sorozat elején remekeltek, a végén már ebből sem volt, olyan mintha kimerült volna a vicckészlet. Elsütnek még egy kettőt, de ez inkább béna mintsem tényleg megnevettető. Ajj már, komolyan...
Az ok, amiért mégis képes voltam kitartani 18 részen keresztül, az a két srác folytonos civakodása, és Ji Sung eszméletlen egyedi karaktere. Persze van, amikor a főhős gyerekes, de ilyen szinten egy sincs. Komolyan, pont olyan volt, mint egy nagyra nőtt óvodás, akinek nem szabad elengedni a kezét a vidámparkba sem, mert eltűnik, aztán kereshetjük. Szóval a sztori miatt egyáltalán nem érdemes belekezdeni, de ha valaki nagyon nagy Ji Sung rajongó, és nem akarja elhinni, hogy milyen jó színész is ő, akkor essen neki ennek a sorozatnak, maximum abbahagyja ha nagyon megunta.

Zene: Annyira nem volt nagy szám, viszont az 'I'll Protect You' című szám nagyon szép - azért mégiscsak JaeJoong az egyik főszereplőnk.

Szereplők: Lássuk csak 2 főhősünket külön külön.
Ji Sung - Cha Ji Hun: Mint említettem párszor, egy szó szerint nagyra nőtt óvodás, akinek abszolút mindent a szájába kell rágni és akiről nem szabad egy percre sem levenni a szemünket, mert akkor vagy eltűnik vagy valami rosszaságot csinál. Mint karakter bevallom Jae Joon jobban tetszett, mivel egy felelősségteljes férfi volt. Nekem Ji Hun túl gyerekes volt. Persze alapjáraton ez adta a poént a sorozatban, mégsem lett kedvencem, hisz ki akarna romantikus sorozatban egy nagyra nőtt gyereket? Akkor már inkább a színésznőt kellett volna kipakolni, és egy egyszerű és fergeteges vígjátékot készíteni az egészből. Azért tévedés ne essék, Ji Hun tényleg nagyon egyedi, ilyen karakterrel még nem igen találkoztam. Ji Sung pedig egyszerűen remekelt, tökéletesen hozta ezt a karaktert is. Szerintem nincs is olyan szerep, amiben ne állná meg a helyét, egyszerűen csodálatos.
Choi Gang Hee - No Eun Sul: Le sem tudom írni milyen karakter, mert semmilyen volt. Pont, mint a Level 7 Civil Servant című sorozatban lévő karaktere. És sajnos ez a sorozat is áldozatául esett, az amúgy is ingadozó sorozatra rátett még egy lapáttal ezzel a borzalmas karakterrel, és teljesen elvette a kedvemet az egésztől. Tényleg nem értem, hogy miért kell őt sorozatba berakni. Mint ember abszolút semmi bajom sincs vele, de annyira tudok haragudni, amiért ennyi jó színésznek a sorozatát rontja el. Komolyan. A másik két főszereplőről külön nem írok, Na Yoon is olyan semmilyen volt, JaeJoong viszont nagyon alakított Ji Sung-gal karöltve, nagyon bírtam kettejüket együtt. Remélem valamikor még összehozza őket a sors, mert tényleg tök jól hozták az esküdt ellenségeket. JaeJoong-nak pedig nagyon jól állnak az ilyen nagymenő szerepek.

Történet: 3/10
Zene: 7/10
Színészek: 7/10
Karakterek: 5/10

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése